(+31) 6 2202 4950 info@allurevastgoed.nl "Haalt het maximale uit je woning"

VASTGOEDMARKETING

Vastgoedmarketing All In is een reeds bewezen marketingconcept voor de meest optimale verkooppresentatie van uw woning!

Vele woningeigenaren gingen u voor en werden geheel ontzorgt! Lees hier hun bevindingen.

Om een samenwerking aan te gaan starten we altijd met een vrijblijvend gesprek, hier wordt precies uitgelegd hoe Allure Vastgoedmarketing & Styling te werk gaat. Aan de hand van voorbeelden en recensies zullen wij u meenemen in ons proces.

Klik hier om een afspraak in te plannen met Allure Vastgoedmarketing & Styling of bel direct met 06 22024950.

VASTGOEDMARKETING ALL-IN

Een nieuwe woning wordt met emotie gekocht! Wij zorgen dat de juiste emotie bij de aspirant koper wordt geprikkeld, accentueren de pluspunten van de woning en geven iedere ruimte de juiste bestemming, zodat de juiste en gewenste doelgroep zich direct ziet wonen in uw woning. Allure heeft een reeds bewezen marketingconcept ontwikkeld waarbij u als particulier of u als projectontwikkelaar de woning optimaal kan verkopen op diverse woningsites. Kortom Allure Vastgoedmarketing & Styling haalt het maximale uit uw te verkopen woning. Het vastgoedmarketing pakket All in bestaat uit;

 • Vastgoedstylingadvies
 • Woningrapport
 • Personal organizer
 • meubelverhuur
 • Re-styling
 • Woningfotografie
 • Woningvideo
 • 2d Plattegrond en meetrapport
 • Open Huis

VASTGOEDSTYLING

Wist u dat circa 90% van de potentiële kopers niet door andermans inrichting heen kan kijken, een leegstaande woning veelal niet verkoopt en kleiner oogt!

Bij Allure ontvangt u een op maat gemaakt woningrapport en worden alle benodigde vastgoedmarketing producten ingezet die wij nodig achten voor een optimale verkooppresentatie met als resultaat dat de te verkopen woning goed en met maximaal resultaat wordt verkocht.

Om kennis en ervaring kracht bij te zetten is Allure Vastgoedmarketing & Styling aangesloten bij de brancheorganisatie Landelijk Netwerk voor Verkoopstylisten. Wij werken voor zowel de particulieren markt als de zakelijk markt.

WONINGRAPPORT

SAMEN VAN START MET:

Het woningrapport; iedere woning is anders en daarom wordt er per woning een totaal advies op maat gemaakt voor de te verkopen woning, hiermee creëren we niet alleen een optimale verkooppresentatie, maar bereiken we ook de gewenste doelgroep voor uw te verkopen woning. Iedere ruimte is onder een vergrootglas gelegd, waarna het advies per ruimte in het woningrapport wordt beschreven. Samengevoegd met onze verdere vastgoedmarketing producten heeft u de optimale verkooppresentatie.

Rekening houdend met het milieu zullen wij dit rapport alleen digitaal bij u aanleveren.

 

 

 

PERSONAL ORGANIZER

Tijdens het proces van onze dienstverlening Vastgoedmarketing All In, ontzorgen wij u daar waar nodig. De Personal Organizer zal bij u langskomen wanneer dit nodig, geadviseerd wordt of wenselijk is.

Samen zullen we organiseren, structureren en uw woning opruimen.

Samen zorgen we voor meer rust en overzicht in uw huis en in het hoofd.

Samen zoeken we uit welke spullen kunnen blijven en welke u weg wilt doen. We bedenken waar het naartoe kan, denk bijvoorbeeld aan de kringloopwinkel, een goed doel, vriendinnen of andere belangstellenden. De spullen die u wilt houden, geven we een handige plek waardoor u het makkelijk terug kunt vinden en/of pakken, wanneer nodig.

Met een opgeruimd huis en frisse start gaan we nu richting re-styling van de woning.

 

MEUBELVERHUUR

UW TE VERKOPEN WONING STAAT LEEG?

Inmiddels kunnen we vaststellen dat de aspirant koper, door het ontbreken van een goede inrichting de ruimtes in de woning veelal niet goed kan beoordelen. Daarnaast zijn de aspirant kopers hedendaags veeleisender geworden en verwachte zij veelal een stijlvol ontvangst in de woning welke zij overwegen te kopen. Afgestemd op de doelgroep en gekeken naar de woning plaatsen wij een stijlvolle, doch tijdelijke woninginrichting wat de verkoop zal voorspoedigen.

Voor de tijdelijke woninginrichting kennen wij twee soorten opties, waarbij wij uiteraard een advies zullen geven wat het beste past bij uw te verkopen woning.

 • Tijdelijke woninginrichting doormiddel van echte meubelen
 • Tijdelijke woninginrichting met gestoffeerde kartonnen meubelen

RE-STYLING

U WOONT NOG IN UW TE VERKOPEN WONING, GEEN PROBLEEM!

Nadat de woning is gedepersonaliseerd en geneutraliseerd ontbreekt de juiste sfeer bij de woning passend bij de doelgroep van u te verkopen woning.

Tijd voor een totale re-styling van uw woning door de vastgoedstylist, de woning zal in dit stadium geheel in orde gemaakt worden voor de verkoop.

Waarna wij de planning zo maken dat de fotograaf direct zijn werk kan doen.

Onze bijkomende tips en trucs ten tijden van verkoop zullen wij u na re-styling digitaal overhandigen.

WONINGFOTOGRAFIE

Allure Vastgoedmarketing & Styling is van mening dat woningfotografie meer is dan puur het bedienen van een fotocamera. De fotograaf haalt meer uit het beeld en zorgt dat de juiste emotie wordt vastgelegd voor de optimale verkooppresentatie.

Nadat de vastgoedstylist klaar is met de totale vastgoedstyling oftewel de totale re-styling van de woning, zal de woning vastgelegd worden op beeld. Dit gebeurt met veel zorg en de juiste aandacht voor de woning.

Wij verzorgen graag een meer dan fraaie fotoreportage voor de optimale verkooppresentatie!

 

WONINGVIDEO

Uw optimale verkooppresentatie kan niet zonder een professionele woningvideo, waarin uw woning met scherp en rustig beeld uw aspirant koper prikkelt om een bezichtiging in te plannen bij uw woning.

De woningvideo is niet alleen perfect ten tijden van de verkoop van uw woning, u heeft tevens een prachtig aandenken van uw woning nadat de woning is getransporteerd bij de notaris.

 

2D PLATTEGRONDEN & MEETRAPPORT (NEN2580)

Om de presentatie in zijn geheel af te maken en de aspirant koper het totaal plaatje te kunnen aanbieden, bieden wij ook de plattegronden en NEN2580 meeting aan.

Tijdens onze werkzaamheden zal de inmeter ook langskomen om de woning, professioneel in te meten volgens de laatst verplichtingen en eisen (NEN2580).

Het meetrapport en de duidelijke 2d plattegronden zullen ook digitaal naar u verzonden worden en zijn 1 op 1 te gebruiken op diverse woningsites.

OPEN HUIS

U heeft de optimale verkooppresentatie aangeleverd bij uw verkopend makelaar of u start zelf met de verkoop van de woning. De woning staat nu in ieder geval online bij de verkopende woningsites. Allure Vastgoedmarketing & Styling stopt niet hier, wij organiseren een Open Huis bij uw woning.

Er zal reclame gemaakt worden en er zal tijdig een bord met vermelding van het open huis in de tuin worden geplaatst. Op de samen afgesproken datum zal de gastvrouw van Allure Vastgoedmarketing & Styling uw aspirant kopers ontvangen en rondleiden in de woning. De bevindingen van het open huis worden ten aller tijden besproken met u als opdrachtgever. Wanneer u een verkopend makelaar in handen heeft genomen wordt ook alles met hen besproken zodat zij de woning optimaal kunnen verkopen.