(+31) 6 2202 4950 info@allurevastgoed.nl "Haalt het maximale uit je woning"

OVER ONS

Allure Vastgoedmarketing & Styling is opgericht door Patricia van Hensbeek. 13 Jaar geleden begon zij als vastgoedadviseur/ makelaar bij 1 van de grootste makelaarskantoren van 's-Hertogenbosch, hier heeft zij enorm veel ervaring mogen opdoen in het verkopen van zowel bestaande-/ als nieuwbouw woningen. Haar enorme passie voor onroerend goed is hier begonnen, maar zo ontstond ook haar droom een eigen bedrijf op te richten gerelateerd aan haar scholing, opgedane ervaring en met een sterk marketingconcept om woningen optimaal te presenteren voor verkoop. Resultaat; Allure Vastgoedmarketing & Styling.

Patricia van Hensbeek is een gediplomeerd makelaar o.g. en is gecertificeerd door de organisatie Styling Concepts Group (het oudste trainingscentrum en marktleider voor Verkoopstyling), ook wel het LNV genoemd. Daarnaast heeft zij menig opleiding en cursus genoten bij o.a. Bonstaete.

WAAROM ?

  • 13 jaar ervaring in vastgoed
  • Professioneel & Persoonlijk
  • Werken met passie voor het vak
  • Ontzorgen de opdrachtgever
  • Verzorgen een optimale verkooppresentatie
  • Bieden een totaal vastgoedmarketingpakket
  • 1 contactpunt voor al uw vastgoedmarketing
  • Zijn creatief en bruisen van de energie
  • Blijven innoveren

Maak kennis met Allure Vastgoedmarketing & Styling

Team

RECENSIES

Mary Weijs

Vastgoedmarketing
Patricia heeft de verkoopstyling van onze woning gedaan. Een goed advies, de professionele begeleiding en het persoonlijke contact, hebben wij als zeer gewaardeerd!

Jannetje Zanders- Berendsen

Vastgoedmarketing
Patricia heeft echt super adviezen gegeven voor een woning die ik niet verkocht kreeg. Ze weet hoe de psychologie v/d kopers werkt. Kleine dingen die in het geheel niet storend lijken, maar opeengestapeld een negatief gevoel achter kunnen laten, waardoor er niet verkocht wordt. Zij doorzag het, gaf adviezen, had de juiste connecties en was een geweldige gastvrouw bij het open huis. Vanaf de door haar begeleide restyling en nieuwe verkoop strategie was het huis binnen een paar dagen verkocht.

Dennis Verstappen

Vastgoedmarketing
Patricia is zeer professioneel en geeft goede tips voor styling van de woning om de verkoop extra stimulans te geven. En het resultaat was binnen 1 week verkocht!

Jolanda van Rossum

Styling
Een nieuwe metamorfose is spannend! Om dan een nieuwe stijl en inrichting te nemen hen ik hulp gevraagd aan Patricia. met moodboards en mijn eigen stijl hen ik het lef gehad om het aan te pakken! Dank je wel Patricia.

William Chantal Joanna Jayson Dollekens

Vastgoedmarketing
Snelle service en top kwaliteit! Ons huis was binnen 1 week verkocht!

Charity Timmers-Molle

Styling
Uit mijn comfortzone gestapt dankzij het kleuradvies van Allure Vastgoedmarketing & Styling. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat!

Arletta van Lent-Bol

Vastgoedmarketing
Veel goede adviezen gekregen voor de verkoop van onze woning. Verkoopstyling is echt een toegevoegde waarde. De deskundigheid van Patricia kan ik iedereen aanraden. Wij zijn klaar voor de verkoop!

Melvin Timmers

Vastgoedmarketing
Ontzettend goed en professioneel geholpen bij de verkoop van mijn woning 🙂 Een topper!

Hugo van Steijn

Vastgoedmarketing
Er is goed geadviseerd, de restyling goed begeleid. Patricia neemt zorg weg, en pakt snel en adequaat aan. De inrichting is stijlvol en modern en in goed overleg samengesteld.

Joy Kuijs

Vastgoedmarketing
Eigenlijk heel simpel, je huis zo inrichten dat het heel gemakkelijk verkoopt, dit samen met prachtige foto's, zorgen voor heel snel succes!!

Gerrie Kleijngeld

Vastgoedmarketing
Patricia heeft ons huis gerestyled. In een stijl die niet de mijne was, maar wel van kopers. 7 weken later was de overdracht bij de notaris. Ze heeft er duidelijk kijk op!

Arlette Broex

Vastgoedmarketing
Patricia heeft de verkoop van mijn woning begeleid. Ze heeft alles geregeld, v/h maken van een styling plan, tot het herinrichten van mijn woning met nieuwe accessoires en het regelen van een fotograaf. Tijdens de open dag zorgde ze voor een informele sfeer die kijkers uitnodigde om rustig rond te kijken. Mijn woning was na de hulp van Patricia verkocht voor de vraagprijs, nadat het eerder ruim 1,5 jaar zonder succes te koop had gestaan. Patricia is een professional en een expert in haar vak. En daarbij heel prettig om mee samen te werken.

Emily van Steijn-Koopman

Vastgoedmarketing & Styling
Klasse, stijl, betrouwbaar, snel, goed, ontzorgt, mooi, neemt de tijd, kijkt naar de wensen, goede communicatie, uit handen nemend, kortom geweldig!! Wij zijn zo blij met de hulp en vakkundig kennis van Patricia. Het is een aanrader voor iedereen! Of je nu je huis wilt verkopen of wil laten opknappen! Top!

Annie

Vastgoedmarketing & Styling
Eerst voor de verkoop en toen het nieuwe appartement. In 1 woord super. De aanbieding om de vloer en muren in combinatie samen met mij te regelen, het geluid in huis te verhelpen. Alles is perfect geregeld door Patricia. Op mijn leeftijd 77 jaar en nog een styliste. Nogmaals bedankt Patricia.

Allaine Heijmans

Vastgoedmarketing
Toen wij onze semi-bungalow in Hintham wilde verkopen en daar niet al te lang mee wilden wachten hebben we Patricia van Hensbeek benaderd. Zij gaf ondermeer advies om de styling zoals het was, wat rustiger te maken. Less in more! Wat andere kleuren op de muren, andere accessoires enz. Zij maakte een plan voor ons, wij hebben dat opgevolgd voor de fotograaf kwam. De woonkamer zag er veel groter en lichter uit. Binnen enkele weken was het huis verkocht!!